Ergonomia εξειδικεύεται από το 1992 στην πρόληψη του Επαγγελματικού Κινδύνου και στη Διαχείριση της Επικινδυνότητας σε επιχειρήσεις και τεχνικά έργα, με στόχο τη δημιουργία ασφαλούς, ευχάριστου και παραγωγικού περιβάλλοντος εργασίας. Υποστηρίζουμε περισσότερους από 100.000 εργαζομένους μέσω πανελλαδικού δικτύου Τεχνικών Ασφαλείας, Ιατρών Εργασίας και Ψυχολόγων, με αξιoπιστία και ποιότητα στις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Υπηρεσίες

Περισσότερες Πληροφορίες

Σεμινάρια Διατροφικής Εκπαίδευσης σε Πλοία

thumb

To σεμινάριο διατροφικής εκπαίδευσης σε πλοία απευθύνεται σε υπευθύνους σίτισης εμπορικών πλοίων. Στόχος του είναι η μετάδοση γνώσης και πρακτικών που απομακρύνουν τους διαφόρους κινδύνους που υπάρχουν σε σχέση με τα τρόφιμα (μικροβιολογικούς, χημικούς ή φυσικούς) και οι οποίοι όταν μέσω επιμόλυνσης μεταφερθούν στο πλοίο μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικό πρόβλημα υγείας, εκεί που η προσέγγιση σε λιμάνι ή παροχή νοσοκομειακής περίθαλψης να μην μπορεί να είναι άμεση.

Ο στόχος του είναι:

  • την παραγωγή και παρασκευή ασφαλών τροφίμων
  • τη σωστή επιλογή προμηθευτών
  • τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία και τις προβλέψεις για την ασφαλή αποθήκευση και χρήση τροφίμων
  • τη ασφάλεια και την υγεία για τα πληρώματα των εμπορικών πλοίων

Το σεμινάριο διατροφικής εκπαίδευσης πραγματοποιείται από ειδικό διατροφολόγο - συνεργάτη της Ergonomia, που διαθέτει σημαντική εμπειρία και πλούσιο διδακτικό έργο. Έως τώρα δε, έχει πραγματοποιηθεί σε μία σειρά ναυτιλιακών επιχειρήσεων, όπως η ELETSON, η EURONAV κα.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου, κάθε εκπαιδευόμενος θα έχει:

  • Γνώση γύρω από τους κιδνύνους στα τρόφιμα
  • Βασικές Αρχές Συντήρησης, συσκευασίας και αποθήκευσης τροφίμων
  • Ορθές πρακτικές εστίασης, καθαρισμών και υγιεινής
  • Γνώση περί των απαιτήσεων του ΕΦΕΤ και της νομοθεσίας

Κάθε εκπαιδευόμενος θα λαμβάνει ειδικό βιβλίο με τις σημειώσεις του σεμιναρίου καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης της Ergonomia.

Το σεμινάριο επιδοτείται από το ΛΑΕΚ (0.45%).

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

  • 4 ώρες

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

  • Διατροφή, Διατροφική Πυραμίδα, Ενεργειακή Πρόσληψη & Κατανάλωση, Ομάδες Τροφίμων, Οδηγίες Σωστής Διατροφής, Σχέση Διατροφής και Υγείας
  • Επεξεργασία και Συντήρηση Τροφίμων, Σημεία που πρέπει να ελέγχονται κατά την παραλαβή τροφίμων, Γενικές Οδηγίες για την Επεξεργασία και Συντήρηση Τροφίμων
  • Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων, Τροφογενείς Κίνδυνοι, Απαιτήσεις από τους Χώρους Τροφίμων, Ειδικές Απαιτήσεις για τους χώρους Παρασκευής, Επεξεργασίας ή Μεταποίησης Τροφίμων, Απαιτήσεις Εξοπλισμού, Παροχής Νερού κτλ.
  • Απορρίματα Τροφών
  • Ατομική Υγιεινή
Για περισσότερες πληροφορίες και διαδικασίες εγγραφής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 2773327 ή στο email: seminars@ergonomia.gr.