Ευρωπαϊκή Εβδομάδα AYE: Η Ergonomia συμβάλει στην Πρόληψη των Μυοσκελετικών Παθήσεων

Η Ergonomia, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (24-30 Οκτωβρίου 2022), διοργανώνει δωρεάν εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Πρόληψη των Μυοσκελετικών Παθήσεων...

Διά βίου μάθηση στις Πρώτες Βοήθειες με την Ergonomia - Δωρεάν εκπαίδευση ΚΑΡΠΑ

Η Ergonomia συμμετέχει ενεργά στις πρωτοβουλίες της Παγκόσμιας Ημέρας Πρώτων Βοηθειών και της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), προσφέροντας στα γραφεία της για ένα μήνα δωρεάν εκπαίδευση στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση.

Παγκόσμια ημέρα Ασφάλειας & Υγείας στην Εργασία - 28/4/2022

Το φετινό σύνθημα είναι "Act together to build a positive safety and health culture". Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας ΑΥΕ, τα στελέχη της Ergonomia έστειλαν ο καθένας το δικό του μήνυμα, πάνω στην Κουλτούρα Ασφάλειας & Υγείας.

Η Ergonomia υποστηρικτής στο Occupational Health & Safety Conference 2015

 

Η Ergonomia  επιβεβαιώνοντας την φιλοσοφία της, «ο άνθρωπος στο επίκεντρο» συμμετέχει την Πέμπτη 26/2/2015 ως υποστηρικτής στο Occupational Health & Safety Conference 2015.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδειχθεί σε πλοηγό των επιχειρήσεων στην αέναη προσπάθεια που καταβάλλουν προκειμένου να φτάσουν σε μηδέν ατυχήματα και εργασιακές ασθένειες.